пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

Вони прославили свій край: «Служити правді і добру приречений»...В.О. Піпаш-Косівський



  19-го грудня, у читальній залі ЦРБ було проведено Краєзнавчий День «Служити правді і добру приречений», приурочений 90-річчю від дня народження Василя Олексійовича Піпаша - Косівського: публіциста, поета, прозаїка.
У святковій залі було представлено багато вишивок національної тематики, також організована виставка книг поета.

четвер, 20 грудня 2012 р.

Новини ПДГ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЦЕНТР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ : РЕСУРСИ


Шановні читачі!

Звертаємо Вашу увагу, що на оновленому сайті Верховної Ради України (http://iportal.rada.gov.ua/) Ви маєте можливість ознайомитись з сайтом  ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЦЕНТРУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ  (ІНФОЦЕНТР) та скористатись деякими ресурсами, розміщеними на веб-сторінці Інфоцентру.

Веб-сайт ІНФОЦЕНТРУ :  http://euinfocentre.rada.gov.ua/

Гранти, стажування, конкурси

Шановні наші читачі 

Пропонуємо Вашій увазі Інформаційний веб-дайджест грантів, стажувань та конкурсів №12 (23), грудень 2012р.






Інтернет-центр









середу, 19 грудня 2012 р.

Регіональний форум" Партнерство бібліотек та НУО: нові можливості"



  
З метою залучення більше бібліотек та неурядових організацій до співпраці 14 грудня в м. Хмельницький,  відбувся регіональний форум "Партнерство бібліотек та НУО: нові можливості" за сприяння програми "Бібліоміст", який зібрав представників громадських організацій та бібліотек з Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано - Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської Хмельницької та Чернівецької областей. 

Подаруй бібліотеці книгу...


Протягом року в центральній районній бібліотеці проходила традиційна акція «Подаруй бібліотеці книгу», на яку відгукнулося багато любителів книги, меценатів та користувачів. Серед них директор будинку культури українського осередку транскордонного співробітництва в Румунії, Попович Василь, який поповнив бібліотечний фонд на 35 примірників  «Збірки Гуцульського фольклору». Стільки ж книг «Закарпатська Гуцульщина» подарував нам меценат Володимир Піпаш – Косівський, кандидат історичних наук, журналіст, громадсько – політичний  діяч, очолює Закарпатське обласне обєднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка.

четвер, 6 грудня 2012 р.