четвер, 19 січня 2017 р.

Вони прославили свій край: Попович Василь Васильович

Попович Василь Васильович
                             

      Народився 22 травня 1959 року в селищі Великий Бичків на Рахівщині у робітничій сім’ї. Його батьки: Василь Васильович Попович (нар. 20.10.1929 - †16.07.2004) – робітник тарного, потім скляного цеху, пізніше художник-оформлювач Великобичківського лісохімкомбінату, мати – Євдокія Василівна Попович (дівоче Локота) ( нар. 06.11.1938 р.) – домогосподарка, згодом робітниця-пробовідбірник, потім лаборант Великобичківського лісохімкомбінату.  
  Василько з дитинства мав гарний голос і мріяв стати добрим музикантом. Без відома батьків, при підтримці першої вчительки початкових класів Марії Юріївни Руснак, після другого класу успішно склав вступні екзамени в місцеву музичну школу і став її учнем.
  З 1968 по 1974 роки навчався грі на баяні у Великобичківській ДМШ (викладач Г.Л.Візел). Протягом навчання брав активну участь у шкільних конкурсах з фаху, а також був учасником та солістом шкільного хору Малобичківської восьмирічної школи №2 (керівник В.В.Пекарюк).

четвер, 5 січня 2017 р.

Методичні матеріали до 110-річчя від дня народження Миколаї Божук

Присвячено 110–ій річниці від дня народження поетеси Рахівщини Миколаї Божук.
Видання містить біографію, сценарій просвітницького заходу, план проведення бібліо-інформіни, вірші поетки та присвячені їй.  
Мета публікації – допомогти бібліотекарям філій організувати заходи з популяризації творчості Миколаї Божук з нагоди її ювілею.
   Матеріали підготувала  Є.Дідик


неділю, 1 січня 2017 р.

Бібліотека в новорічному вбранні

Шановні користувачі. 

Щиро вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам здоров"я, радості, 
хороших книг в новому році та 
запрошуємо вас відвідати святково вбрану бібліотеку!

Нехай зимній сніговик, 
принесе багато книг!)