середу, 26 травня 2021 р.

„Загадкова Європа” – вебтурне до Дня Європи в Україні

      Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи.  

Для українців  – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура.


Напередодні свята, 14 травня,  фахівці Рахівської публічної бібліотеки Рахівської міської ради спільно з фахівцями Рахівської районної філії Закарпатського ОЦЗ провели  засідання клубу Блогерів. Така довгоочікувана зустріч відбулася вперше цього року і емоції переповнювали всіх учасників засідання.

Під час засідання учасники заходу знайомились з такими поняттями як ЄС, Рада Європи, декларація Шумана, устрій Європейського Союзу.

Весело провести час і дізнатись багато нового допомогли дві вікторини, які значно розширили коло знань учасників про Європу. Юні європейці також продемонстрували свою ерудованість і хороші знання географії.

Не обійшлось і без бліц-турніру, в ході якого Блогери  показали свою обізнаність історією, культурою та географією України. Також здійснили гастрономічну подорож до Італії, та дізнались більше про культуру найромантичнішої країни Європи – Франції.

В кінці заходу для учасників Дня Європи була озвучена книжкова виставка «Партнерство Україна-ЄС: у пошуках нових орієнтирів».

Ну і як будучи в бібліотеці не обрати для себе книгу та не пройти екскурсію куточками, які закриті для очей інших відвідувачів бібліотеки.





















Немає коментарів: