понеділок, 20 лютого 2017 р.

Вечір – реквієм «В нашій пам`яті їхнє життя»

"Сьогодні ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку – героями Небесної сотні, яких було вбито у мирний  цивілізований час ХХІ століття", - такими словами 20 лютого в читальній залі райбібліотеки ведучі Савляк  Любов та  Німчук Злата, учениці 11 класів ЗОШ № 2, розпочали вечір–реквієм «В нашій пам`яті їхнє життя», на якому були присутні учні  10- х класів ЗОШ №2, вчителі Дорунда Олена Василівна, Горбач Оксана Іванівна та користувачі бібліотеки. 
З болем у серці та сльозами на очах слухали розповіді про події тих кривавих днів та переглядали на екрані відеоролики: «Небесна сотня. Поіменно», «Не спи моя рідна земля», «Пливе кача по тисині», «Воїни свєта». Бібліотекарі декламували вірші «Лист до матері», «Майдан ридав», «Українська революція», «Ніколи не вмре Україна, «Мамо не плач». Біля фотовиставки ведуча запалила лампадку. 


Титор Ірина, заввідділом обслуговування ЦРБ закликала сьогодні згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали голови за наше майбутнє. І хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. У жалобі схилимо голови та вшануємо пам'ять хвилиною мовчання. На початку та завершенні звучав Гімн України.

Заввідділом обслуговування Рахівської ЦРБ










Немає коментарів: