середу, 21 листопада 2018 р.

Профікемп: Fun-Route подорожують у майбутнє

На базі Рахівської районної центральної бібліотеки відбулася презентація онлайн-тестування та професійної консультації «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»
Учасники команди Fun-Route перші проходять  психодіагностику та визначають свої професійні інтереси і цінності, виявляють рівень IQ та психологічну схильність до певного виду професії. Також куратори  привідали учасників команди з Всесвітнім Днем дітей.



Вибір професії стає простим і дост
упним. Легкість інтерпретації дає змогу самостійно ознайомитися з оцінкою власних здібностей. Профконсультант служби зайнятості допомагає оптанту правильно зорієнтуватися у попиті та пропозиції обраної майбутньої  професії на ринку праці. Будуємо кар’єру разом! Усвідомлений вибір професії - це здорове професійне майбутнє молодих людей! Долучайтеся до проходження тестів! Буде цікаво!
Якщо у вас немає можливості пройти тестування вдома, ви можете скористатись безкоштовним доступом до мережі Інтернет у Інтернет-Центрі Рахівської центральної районної бібліотеки. Тут завжди допоможуть знайти необхідну для вас інформацію!







Немає коментарів: