пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

Плануєте поїздку в Київ? Відвідайте перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями



В Києві відкрився унікальний музей з реалістичними фігурами історичних діячів України різних епох та сфер життя, які так чи інакше сприяли становленню української нації та державності. Надсучасний музей «Становлення української нації» представляє історію нашого народу та наших пращурів у 110-ти 3D фігурах видатних українців, діорамах, мапах, картинах, починаючи від розбудови Київської Русі і до сьогодення.



Більше 100 фігур видатних українців від Княгині Ольги до сучасних видатних постатей нашої держави. Всі історичні сюжети в музеї відтворені за описами істориків і підтверджені науковими організаціями.



Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалась подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення. Тепер кожен на власні очі зможе побачити як виглядали козаки, Тарас Шевченко, Леся Українка, Михайло Грушевський, Тарас Чорновіл та інші відомі реформатори української нації.




Серед відомих діячів культури, ви можете знайти такі постаті як Соломія Крушельницька,  Богдан Ступка,  Іван Миколайчук.


Є тут і сучасні діячі української культури - фігури Кузьми Скрябіна, Олега Скрипки.


Над проектом працює потужна команда - понад 50 видатних та відомих фахівців: історики, скульптори, дизайнери, ІТ-спеціалісти, громадські діячі, волонтери. Експонати кожної композиції будуть об’єднані історичним фактом або спільною ідеєю. 


Це допоможе глибоко осмислити відповідний внесок у становлення української нації. Усі інсталяції супроводжуватиме інтерактивний аудіо- та відеоконтент, що буде сприяти зануренню глядача в атмосферу відтвореної епохи.


Відзначається, що фігури зроблені не з воску, а більш сучасного матеріалу - кібершкіри.


Унікальність музею: 

ü У виготовлені інсталяцій використані найсучасніші технології.
ü 100 фігур видатних українців від Княгині Ольги до Джамали. Кожна фігура - це ювелірна робота скульптора.
ü За 1,5-2 години можна ознайомитися із 1500-літньою історією України у захоплюючому мультимедійному форматі.
ü Всі фігури зібрані в 25 сюжетів і об'єднані спільною ідеологічною лінією або визначною історичною подією.
ü Кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо і відео контент в поєднанні із спецефектами, що занурює глядача в атмосферу відповідної епохи.
ü Діорами, мультимедійні стенди, екрани, мапи, голограми, тачскріни.
ü Медіагіди на 8-ми мовах.
ü Зони для фотографування.
ü Окремі стенди для дітей, де інформація адаптована, цікава, легко читається та швидко запам’ятовується.
ü Зони відпочинку, кафе, сувенірна крамниця.

Facebook-сторінка музею за посиланням.
Сайт музею за посиланням.

Графік роботи:
Щодня з 9:00 до 20:00, без перерви та вихідних
Актуальні ціни на квитки за посиланням.

Адреса: м. Київ, вул. Лаврська, 27
Експозиції музею розташовані на мінус першому поверсі в головному корпусі Національного музею історії України у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс.




Немає коментарів: