вівторок, 17 грудня 2019 р.

Тренінг-гра "Світ дитини, захищений правом"



Всеукраїнський тиждень права на Рахівщині закінчився цікавою подією для  учнів 11-х та 7-х класів, представників команди  «Fun-Route» та учасників клубу за інтересами «Блогери».

Тренінг-гру 13 грудня проведено на базі Інтернет-Центу Рахівської ЦРБ. Засідали школярі в очікуванні отримати нові знання, навики, позитивні враження та нові знайомства.


Метою засідання було формування правового світогляду та правової культури підлітків, ознайомлення з основними положеннями Конвенції ООН "Про права дитини", бажанням викликати правову свідомість та інтерес до правових знань, зокрема і у сфері трудового законодавства.

Відкрила захід Наталія Юришинець, бібліотекар Інтернетентру районної бібліотеки, ознайомивши учнів з темою та правилами заходу.

Надалі начальник відділу активної підтримки безробітних Рахівської районної філії Закарпатського ОЦЗ Наталія Волошин розпочала знайомство учасників шляхом презентації методу асоціації самих себе із словами, які починаються на першу літеру власного імені.


Бібліотекарем  ІЦ було запропоновано учасникам пройти декілька вправ, для поглиблення обізнаності в правах дитини, та формуванню навичок користування ними. Також була представлена мультимедійна презентація, яка знайомила учасників з Конвенцією ООН про права дитини, основними Законами України, що захищають права дітей, оглядом сайтів правової тематики.

Школярі вражали своїми правовими знаннями. Мали нагоду спробувати себе у різних професіях та приймати правові рішення. Брали участь у інтерактивних вправах, вікторині, розв'язували кросворд з правових питань.

Захід пройшов у дуже жвавій атмосфері та залишив по собі багато позитивних та яскравих вражень.









 












Немає коментарів: