середу, 5 липня 2023 р.

Дебют Юлії Волощук

 Літо миттєве до вічності лине

в обіймах вітру, в застиглій тиші.

Небо, дивлюся, спокійне і синє,

проміння сонця мене колише.

Сьогодні в приміщенні Рахівської публічної бібліотеки, відбувся дебют Юлії Волощук, яка вперше презентувала свої вірші. 

Юна поетеса народилася в мальовничому містечку Рахів, де і закінчила з відзнакою Рахівську ЗШО І-ІІІ ступенів №1. З 2010 - 2018 навчалася у Рахівській дитячій музичній школі, клас фортепіано. У 2020 році вступила на факультет іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка, де і досі вивчає переклад та англійську філологію. 

З дитинства любила читати книги. Перші спроби писати вірші зробила ще під час навчання в школі. Знову повернулася до поезії вже в останні роки навчання, та продовжує періодично писати і досі.

У віршах Юлії відображається певний життєвий досвід, події, емоції та почуття через образи, які могли б знайти відгук в душі багатьох. В брошурі «Шукатиму незвідані розмаї…» містяться вірші на різну тематику. 

Декламували вірші:  - бібліотекар відділу обслуговування Рахівської публічної бібліотеки - Якобіщук Ольга; - бібліотекар відділу обробки Рахівської публічної бібліотеки – Савуляк Галина; - активні користувачі бібліотеки та поціновувачі поетичного слова Колачук Любов та Молдавчук Василь.

Бажаємо поетесі Юлії Волощук здоров'я, щастя, благополуччя, натхнення, щоб кожен віршований твір з нетерпінням чекали читачі нашого краю та всієї України.












Немає коментарів: