пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

День творчої ініціативи „Я пропоную свій досвід”

З метою підвищення професійного рівня працівників, в приміщенні центральної районної бібліотеки, 24 вересня, методико-бібліографічним відділом, був проведений День творчої ініціативи „Я пропоную свій досвід”.

Модератором першого питання „Використання інноваційних технологій в роботі публічних бібліотек” була бібліотекар Інтернет-центру Наталія Юришинець. Бібліотекарі філій, які мають комп’ютери та доступ до мережі Інтернет підготували мультимедійні презентації про свої досягнення та розповіли про те, як покращилася їх робота з обслуговування користувачів. 





„Виставка в бібліотеці: новий погляд на традиційну форму” – завідувачка відділу обслуговування Ірина Титор розповіла бібліотекарям про нові форми та види виставкової роботи. 


Бібліотекар Ганна Зварич поділилася своїм досвідом з присутніми та представила власноруч створену мультимедійну презентацію про те, як вона створила клуб за інтересами при районній бібліотеці. Розповіла всі етапи та ступені, які необхідно подолати – від анкетування користувачів про те, який клуб вони хотіли б відвідувати і до першого засідання.

„Дитина і бібліотека: стимулювання читання та залучення нових користувачів до бібліотеки” – своїм досвідом за цією темою поділилася заступник директора по роботі з дітьми Марія Бронтерюк. 

На захід також був запрошений начальник відділення державного фонду соціального страхування від нещасних випадків у Рахівському районі Михайло Попенко, який виступив перед бібліотекарями системи та розповів їм правила охорони праці для працівників публічних бібліотек та розповсюдив серед присутніх Інструкцію з охорони праці для бібліотекарів.

В ході Дня професійного спілкування відбувся конструктивний діалог між бібліотекарями, обмін досвідом, обговорювалися різні питання  бібліотечних буднів.

Провівши серед присутніх анкетування щодо їхньої думки про форму та тематики даного заходу, можна підвести підсумки, що всі присутні були задоволені заходом, взяли для себе багато нового та цікавого та сподіваються на продовження в майбутньому даної форми роботи.   

Немає коментарів: