пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Флешмоби бувають різні... і бібліотечні також

    21 вересня цього року мешканці міста були приємно здивовані звуком трембіти біля пам’ятника Гуцулу в центрі міста Рахів, яка закликала всіх на флешмоб 

«Танцюй разом з нами, танцюй краще нас», 

організований центральною районною бібліотекою. Головною метою було – залучення нових читачів та реклами бібліотеки, адже розвиток інформаційного суспільства диктує нові умови у пропаганді книги та читання.


            Бібліограф Яворенко Марія привітала всіх  рахівчан з Різдвом Пресвятої Богородиці, побажала щастя, добра і радості, щирої молитви до нашої небесної Матері, яка всі наші прохання кладе на престол Божий. Нехай Діва Марія допоможе у всіх починаннях, а серця кожного будуть сповнені чистої віри та молитви  за кращу долю України, мирне небо над головою та за наших захисників в зоні АТО.

             У Пречистої просимо сил солдатикам,
             Хай всі вистоять, хай кулі їх минатимуть,
           Щоб прозріли і очистились від скверни ми.
           І лунала «Ще не вмерла» над Говерлою!


        
 Саме у свято Різдва Пресвятої Богородиці  присутні ще раз довели  «Знаємо, хто'смо!». Розважали народ аматори народного самодіяльного оркестру гуцульських інструментів  (керівник Петро Ерстенюк). Під чарівні мелодії музик всі разом кружляли в запальному танці «Гуцулочка» та  підспівували коломийки. Для набутків (розваг) гуцулам не потрібно великих сцен та аудиторій, потрібний лише душевний гуцульський народ.
Мирон Білінкевич декламував вірш Романа Юзви «Гуцульщина».
Працівники бібліотеки із «Інформаційного кошика» роздавали  інформаційні буклети та рекламні листівки послуг бібліотеки.





Бібліограф Рахівської ЦРБ  
Марія Яворенко














Немає коментарів: