пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Скарбниця всіх багатств людського духу

                       
     29 вересня 2016р. в читальній залі центральної районної бібліотеки черговий раз зібралися  бібліотекарі Рахівської централізованої бібліотечної системи з нагоди професійного свята - 
Всеукраїнського дня бібліотек.




    Найбільше диво з  див – КНИГА, в якій весь неосяжний світ, як незгасимий смолоскип  освітлює шлях людині. І завжди цей смолоскип був і є у руках бережливих, надійних бібліотекарів.
     Українська бібліотечна асоціація закликала святкувати Всеукраїнський день бібліотек 2016 року під гаслом: «Бібліотек@ - креативна, сучасна, твоя». 

Бібліотеки завжди були осередками, де зберігається  пам’ять поколінь, де надбання людства готові до того, аби їх сприймали нинішні покоління і ставали мудрішими завдяки книжкам та невичерпним джерелам, набували знань і вчилися шанувати  і примножувати культурні, наукові традиції і гуманістичні цінності.


четвер, 29 вересня 2016 р.

Бібліотек@– світ нових можливостей


Напередодні святкування  Всеукраїнського Дня бібліотек, 29 вересня  біля центральної районної бібліотеки відбувся флеш – моб 

«Я люблю свою бібліотеку!», 

приурочений Всеукраїнському Дню бібліотек, мета якого полягала у приверненні уваги до книги, бібліотеки та читання.
 Юні користувачі  разом  вигукували:  «Я люблю свою бібліотеку!» та  подарували бібліотеці книги, взявши участь у щорічній акції «Подаруй бібліотеці книгу».
Бібліотечних фахівців, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – Книгу, привітали вчителі Рахівської ЗОШ №3 № І-ІІІ ст. Козурак  Галина Петрівна та  Калинська Галина Володимирівна, які побажали творчості й натхнення,  щастя,  добробуту та любові від людей і читачів, мудрості у здійсненні планів та мрій, віри у власні сили.

Бібліограф ЦРБ Яворенко М.В. запросила всіх на День бібліографії: «Бібліографія – орієнтир в інформації»,

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!


пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Флешмоби бувають різні... і бібліотечні також

    21 вересня цього року мешканці міста були приємно здивовані звуком трембіти біля пам’ятника Гуцулу в центрі міста Рахів, яка закликала всіх на флешмоб 

«Танцюй разом з нами, танцюй краще нас», 

організований центральною районною бібліотекою. Головною метою було – залучення нових читачів та реклами бібліотеки, адже розвиток інформаційного суспільства диктує нові умови у пропаганді книги та читання.