понеділок, 9 квітня 2012 р.

Увага КОНКУРС!!!!!








Конкурс
електронних презентацій
«Краса і велич нашого краю»


Метою конкурсу є підвищення рівня обізнаності краян щодо історико-культурних надбань, формуванню та вихованню любові до краси та незрівнянної самобутності нашого краю; заохочення до поглиблення знань з використання комп’ютерного обладнання.
Конкурс є відкритим. Організація та проведення конкурсу здійснюється Інтернет-Центром Рахівської центральної районної бібліотеки.

Учасники конкурсу. Участь у конкурсі можуть прийняти всі бажаючі, незалежно від віку, статі та національної приналежності, які проживають в Рахівському районі.

Умови конкурсу:

1. Електронна презентація може бути створена як і на власному комп’ютерному обладнанні, так і   на обладнанні бібліотеки.
2.  Проект створюється в програмі MO PowerPoint, кількість слайдів до 15.
3. Електронна презентація повинна відповідати темі конкурсу. Учасники презентують своє бачення краси та величі нашого краю. Це може бути історія, культурні та мистецькі цінності, природнича краса, відомі люди, які прославили Рахівщину, а також сучасні проблеми краю, до яких учасник хоче привернути увагу громади краю.
4. Найкращі роботи будуть опубліковані на блозі Рахівської центральної районної бібліотеки за адресою rakhivcrb.blogspot.com.
5. Реєстрація учасників проводиться до 25 квітня 2012 року.
6. Презентація робіт відбудеться 27 квітня 2012 року,  конкурсна комісія визначить та оголосить переможців конкурсу. Переможці конкурсу нагороджуються цінними призами та почесними грамотами.


Координатор конкурсу «Краса і велич нашого краю»:
Інтернет - Центр Рахівської центральної районної бібліотеки
м. Рахів, вул. Горького, 5.
Наталія Юришинець
тел. (031 32) 2 29 02, моб. тел. 096 27 808 25

Немає коментарів: