понеділок, 7 березня 2016 р.

«Жінки бувають різними, як квіти весняні»

   
   Жінка – завжди пташка, зірка і квітка. Акторка й чаклунка. Інопланетянка та мадонна. Вона – кокетство й жертовність, любов і відчай, таємниця та всепрощення. У жінки є коханий. І діти. Наші діти… Взагалі, життя жінки в ХХI віці, в такий непростий час – це своєрідний подвиг. І кожну з нас можна назвати великою, адже тільки жінка може жити з таким щирим милосердям та почуттям обов’язку, з такою відповідальністю за інших! Вона чистить і прибирає свою маленьку планету щодня; вона – постійно у справах, проблемах і тривогах…

          «Жінки бувають різними, як квіти весняні» - так називалась зустріч клубу за інтересами «Співрозмовник», яка відбулася напередодні свята в приміщенні читальної зали Рахівської ЦРБ.


До Вас посміхається ранок весняний
Даруючи чистих небес голубінь.
Ви завжди прекрасні, кохані, жадані,
Серця зігріває Ваш погляд ясний.
Нехай Вам завжди посміхається доля,
Хай шириться простір для сонячних мрій.
Хай низько вклоняються квіти довкола,
Бо Ви у цей день – королеви весни.

          «Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо і довічно кластимемо до ваших ніг.
У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного здоров’я, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося»

З такими ніжним і водночас мужнім привітанням звернувся до жінок Василь Васильович Кухар - член клубу за інтересами «Співрозмовник».

Дуже щедрим на привітання та подарунки був Володимир Васильович Волічак. Він щиро, схвильовано і від душі сказав:

    «За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.
З прадавніх віків жінку в Україні величали Берегинею. Поняття Батьківщина, Україна, Мати однаково дорогі для кожного з нас.
Щиросердечно вітаючи всіх з Міжнародним жіночим днем, низько вклоняємося вам, дорогі матері, дружини, сестри, доньки, колеги, від усього серця дякуємо, що ви завжди поруч з нами, що своєю повсякденною роботою і громадською діяльністю примножуєте добру славу Срібної Землі, здобутки держави.
    Щедро зичу вам міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку. Нехай у ваших оселях завжди лунає дитячий сміх, панує злагода і любов. Вічної вам весни і молодості.  Адже усе найсвятіше, що дарує нам доля, пов’язане саме з вами».




8 березня,  символізує собою весну, любов і красу. Березень особлива пора, бо він освячений  усмішками, ласкою та ніжністю, бо він вінчує весну в природі та в наших серцях.      А наші жінки красу створюють руками. «Хрестиком узори, гладдю – кольори, то найкраще в світі, що не говори» – так називалася  виставка–презентація  вишивки, в’язання учасниць любительського об’єднання. 
  
       Яскравими усмішками та оплесками жіноча половини клубу підтримувала чоловіків, які брали участь у різноманітних конкурсах.
  

  


Хай пролісок перший дарує вам ніжність, 
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!


 А ще у нас відбуваються теплі

 зустрічі бувших колег




Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.
        Хотілось би, щоб кожна сучасниця була щасливою. І не плакала. Й не чекала чоловіка, чи сина з війни… І щоб ночами у неї не боліло серце Дорожити своєю домівкою й близькими, цінувати землю, на якій народилися. Учимося прощати та йти дорогою правди.


Немає коментарів: