середу, 2 січня 2019 р.

Різдвяна майстерня



Напередодні новорічно-різдвяних свят кожен хоче прикрасити свій дім зеленою красунею – ялинкою. Ялинка завжди була символом Нового року. Але в сучасному світі дедалі більше людей розуміють, що деревце яке прикрашає оселю деякий час, незабаром потрапляє на смітник. Тому, кожна свідома людина шукає альтернативну заміну живому дереву. 


Зараз з’явився великий вибір штучних ялинок. Також хорошою заміною живій ялинці є композиції з хвойних гілок. Обриваючи нижні гілочки з дерев ми не наносимо йому шкоди.
Щороку в Україні проводиться акція «Збережи ялинку». В рамках акції працівники Карпатського біосферного заповідника проводять майстер-класи з виготовлення новорічних віночків.
Вже кілька років поспіль, для всіх бажаючих жителів міста, акція проводиться на базі Інтернет-Центру Рахівської центральної районної бібліотеки.
Для виготовлення такого віночка були використані природні матеріали, які екоосвітяни заповідника заготовили заздалегідь (гілки ялиці, жолуді, каштани, горіхи, шики модрини та сосни).
Не обійшлося і без штучних атрибутів, хоча гості заходу надавали перевагу саме природнім матеріалам.
Як завжди захід проведений у дружній, теплій атмосфері. До нових зустрічей! 
























Немає коментарів: