вівторок, 20 серпня 2019 р.

Хіт – парад кращих літературних новинок




У рамках продовження Літніх читань - 2019, працівники ЦРБ  16 серпня 2019 року провели вуличну акцію "Хіт – парад кращих  літературних новинок", метою якої було привернення уваги містян до  кращих  нових літературних надходжень.
У сучасній бібліотеці завжди можна корисно провести дозвілля, адже бібліотекарі роблять все, щоб користувачам було цікаво, пізнавально та комфортно. Проте не всі можуть завітати до бібліотеки, щоб ознайомитись з новинками літератури. Бібліотекарі вирішили діяти наввипередки.

 Акція проходила  на центральній площі перед будинком культури.

На галявині був організований книжковий пікнік, де відвідувачі могли почитати книги та переглянути журнали. Присутні з задоволенням ділились власними думками  та обирали книги до смаку.

Вибір книг був різноманітний, новинки літератури  про наш край «Краєзнавча література в пошуках користувача»  привертала увагу мешканців міста.


Видання, які вміщують героїчні історії учасників ООС, свідчення дивовижної витримки українського народу також були представлені на перегляді вуличної акції.




Колектив бібліотеки переконаний, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного. Усі бажаючі взяти книгу додому змогли  записатися до бібліотеки.

 











Немає коментарів: