четвер, 31 травня 2012 р.

Підсумки конкурсу електронних презентацій «Краса і велич нашого краю»




 «Краса і велич нашого краю» - такою була назва конкурсу електронних презентацій, який проводила Рахівська центральна  районна бібліотека протягом квітня-травня 2012 року. Перегляд конкурсних робіт учасників та визначення переможців  відбулось 31 травня на базі Інтернет - Центру районної бібліотеки, що функціонує в рамках програми Бібліоміст.
Мета конкурсу полягала в підвищенні рівня обізнаності краян щодо історико-культурних надбань, формування та вихованні любові до краси та незрівнянної самобутності нашого краю; заохочення до поглиблення знань з використання комп’ютерного обладнання.
Учасники презентували своє бачення краси та величі нашого краю. Темами своїх робіт конкурсанти обрали історію, культурні та мистецькі цінності, природничу красу нашого регіону, до яких учасники хотіли привернути увагу громади.


Член журі, бібліограф Рахівської ЦРБ Марія Василівна Яворенко відзначила:
 «Було надзвичайно приємно оцінювати роботи юних користувачів. Особливо цікавими були та справили приємне враження використані в презентаціях учасників фотоматеріали та ілюстрації пейзажів, архітектурних пам’яток, звичаїв та обрядів гуцульського краю, флори та фауни. Особливу увагу заслуговує змістовність текстових матеріалів, що стосуються історії краю ».
 Роботи учасників оцінювали: Котлан Марія Іванівна - бібліотекар відділу обслуговування Рахівської ЦРБ, Яворенко Марія Василівна - бібліограф Рахівської ЦРБ, Лазоряк Любов Миколаївна - бібліотекар Рахівської ЦДБ,

За підсумками підрахунку балів, було визначено переможців:
1 місце - Трещак Томаш
2 місце - Гиндрюк Микола
3 місце - Койтюк Маргарета



В конкурсі також приймали участь роботи Савуляк Надії, Запорожану Кароліни,  Панчик Олесі, Каленюка Роберта, який отримав приз від консультанта Інтернет-центру як наймолодший учасник конкурсу карту flash-пам"яті 2 Гб, приз глядацьких симпатій отримав  Трещак Роберт. 
 







Всіх учасників та переможців було нагороджено грамотами, подяками, цінними призами - 8Гб, 4 Гб та 2 Гб flash-картами пам’яті, солодощами та іншими подарунками, які допомогли нам забезпечити Микола Сагайда, голова Рахівської районної організації товариства  Червоного Хреста України  та Олександр Гірон, один із благодійників цієї організації.






 Кращі роботи наших учасників:














Організатор та координатор конкурсу
консультант Інтернет-Центру Рахівської ЦРБ 
Наталія

фотоматеріали підготувала
Марія Локотош




Немає коментарів: