четвер, 7 травня 2015 р.

Бібліографія як засіб освоєння сучасного інформаційного простору

На базі Рахівської ЦРБ нещодавно відбувся семінар бібліотечних працівників району 

„Бібліографія як засіб освоєння сучасного інформаційного простору”. 

Завідуючими відділами ЦРБ було надано ряд консультацій присутнім та проведені практичні заняття з бібліографічного опису документу, відбулось професійне спілкування за темою Співпраця бібліотеки з владою, населенням і громадськими організаціями” та був проведений так званий „акваріум” „Інформаційні зони в бібліотеках: формування та використання”.

 

        
Бібліотекар Інтернет-центру продемонструвала бібліотекарям філій слайдову презентацію „Медіа та інформаційна грамотність”, створеною за результатами дводенного тренінгу «Практична медіаграмотність», що був організований МБФ «Академія української преси» (АУП)  за підтримки програми «Бібліоміст» , який вона відвідала разом з завідувачкою методико-бібліографічного відділу у м. Львів.


         Семінар проходив в день народження талановитого рахівчанина-гумориста, закарпатського „Остапа Вишні” Марка Бараболі. Присутні мали змогу переглянути народознавчу годину „Письменник Срібної землі” та прослухати лекцію історика-краєзнавця, дослідника творчості нашого земляка Миколу Ткача


         Перед присутніми виступив представник Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Фелнер Йосип та ознайомив присутніх з роботою Фонду та послугами які вони надають, медичною та соціальною реабілітацією потерпілим.  


В рамках семінару учасники відвідали відкриття виставкової зали „Світлиця народних талантів” та переглянули роботи талановитих митців Рахівщини.








Немає коментарів: