четвер, 15 листопада 2012 р.

Виборчі вечорниці: заключна зустріч.



14 листопада 2012р. у м. Виноградів відбулась заключна зустріч  в рамках виконання проекту «Громадська взаємодія», що реалізувався БФ «Центр громадсьтких інціатив» ( м. Перечин) у співпраці з Перечинською, Рахівською, Іршавською, Виноградівською та Берегівською районнимми центральними бібліотеками у районах області за фінансовї підтримки Фонду "Східна Європа". 



Метою проекту було поширення серед цільової аудиторії інформації про виборче законодавство, виборчий процес та права виборців. Для участі у даних заходах запрошувались в першу чергу особи літнього віку та особи з особливими потребами.Учасники вечорниць мали змогу задати питання та отримати фахові відповіді від запрошених професійних юристів.

Звітувала про проведену роботу  консультант інформаційно-консультативного пункту та координатор проекту в Рахівському районі Титор Ірина Петрівна. Шановні читачі, Ви також маєте можливість ознайомитись  з основними результатами проекту в доданій нижче презентації.






Всі бібліотеки районів були відзначені подяками за активну участь у проекті, зокрема Рахівська центральна районна бібліотека, Мишуляк Ганна Іванівна - зав.філією Діловецької сільської бібліотеки та Песар любов Іванівна - зав.філією Костилівської сільської бібліотеки.















Також маємо можливість додати відео інсценівки, яку склали та провели у Діловецькій сільській бібліотеці активістки села та активні користувачі:









Наталія
Інтернет-центр

1 коментар:

Виноградівська центральна районна бібліотека сказав...

Свытлини заключної зустрічі можна переглянути на сторінці Виноградівська РЦБС https://www.facebook.com/media/set/?set=a.509746902382970.120080.316785758345753&type=1