пʼятницю, 5 жовтня 2012 р.

Зроби правильний вибір. Виборчі вечорниці.

4 жовтня у Великому Бичкові було проведено інформаційну годину „Зроби правильний вибір” в рамках передвиборчих вечорниць за проектом „Громадська взаємодія”, приурочені подіям , які відбудуться 28 жовтня.
Титор Ірина Петрівна та Яворенко Марія Василівна – консультанти інформаційного пункту, спеціалісти Рахівської центральної районної бібліотеки, ознайомили присутніх з діючим законодавством та проектом „Громадська взаємодія”.

Для кращого волевиявлення ми повинні добре володіти інформацією про виборче законодавство та виборчу кампанію, тому під час вечорниць обговорювались питання про права виборців та їх захист, про уточнення списків виборців, про виборчі бюлетні та відсутність графи „проти всіх”, про голосування „на дому”, про наслідки підкупу виборців та методи їх запобігання, а також багато іншої корисної інформації.
Кузьмик Надія Григорівна, спеціаліст селищної ради закликала всіх присутніх проявити свідомість та  прийняти участь у виборах до Верхоної Ради.
Завідуюча селищною бібліотекою Ольга Василівна Куко,  представила матеріали, зібрані в спеціальній теці щодо кандидатів у депутати та партії, що прийматимуть участь у виборах по округу №72.
Після цього учасниці гурту "Надія" Вікторія Павлюк та Світлана Андрусяк провели літературно-музичний калейдоскоп "Тебе благословляю, Україно-мати".
І на завершення, всіх учасників вечорниць пригостили смачною кавою та запашним чаєм з тістечками.

Бажаємо всім міцного здоров"я, успіхів і зробити правильний вибір, бо від нього залежить наша подальша доля!


Титор  Ірина,
консультант інформаційного пункту






Немає коментарів: