середу, 28 січня 2015 р.

Акція „Подаруй книгу учасникам АТО”

Трагічні події, що відбуваються зараз в Україні знайшли відгук в серцях всіх наших співвітчизників. Ця неоголошена війна об’єднала українців у їх дивовижному прагненні до єдності, надала нечувані приклади людської взаємодопомоги, бажання творити добро. Безліч добровольців-волонтерів прийшли на допомогу бійцям АТО і громадянам, які постраждали від дій сепаратистів. Люди зі всієї України підтримують вояків, збирають кошти, необхідні речі, продукти харчування.
Не залишаються осторонь і бібліотеки. Книгозбірні різних регіонів долучилися до різноманітних акцій з допомоги бійцям. Наша бібліотека також не залишилась осторонь - минулого року ми взяли участь в благочинній акції „Подаруй воїнові свято” та відправили в зону АТО подарункові набори до Дня святого Миколая. Також бібліотекарями системи зібрано кошти, які були відправлені на потреби наших захисників.  

Українська бібліотечна асоціація стала ініціатором збирання книг для бійців АТО. Адже, як зізнаються військові, пораненим бійцям потрібні не тальки ліки після операцій. Коли зайнятися нема чим, а ходити лікарі ще не дозволяють, справжнім порятунком стають книги. Також книжок потребують школи Донецької та Луганської областей, міста та села де мешкають вимушені переселенці. Рахівська центральна районна бібліотека також закликає всіх небайдужих долучитися до акції „Подаруй книгу учасникам АТО” та принести до бібліотеки книги, які будуть передані воїнам, пораненим та жителям регіонів у яких зараз проходять бойові дії.
Добрих справ не буває багато!

Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів: