вівторок, 14 червня 2016 р.

Вулична акція «Читати – це модно: книжковий пікнік»


Найтепліша та найблагодатніша пора року – це, звичайно ж, літо, яке радує нас своїми барвами, різноманітними квітами та теплими усмішками. Для бібліотекарів літо – це період цікавих акцій, розваг просто неба, читання і моря позитивних емоцій.
Так, бібліотекарі відділу обслуговування Рахівської центральної районної бібліотеки 10 червня радували жителів міста Рахів новими надходженнями книг, рекламували періодичні видання, що надходять до книгозбірні та дарували перехожим кольорові повітряні кульки, якщо вони знали відповідь на запитання «Де знаходиться бібліотека?». Ті ж, хто не знав відповіді, отримували візитівку бібліотеки з адресою та переліком послуг, які вона пропонує.

В парку ім. Т.Г.Шевченка працівники влаштували справжній книжковий пікнік. На галявині з'явилась міні-бібліотека, до якої могли прийти всі бажаючі.
На них чекали нові книги, які подаровані народним депутатом України Василем Петьовкою, кошики «свіжих» журналів та газет, а також дегустація літературних новинок.

Ще раз бібліотекарі закликали рахівчан долучитись до акції «Подаруй книгу учасникам АТО» та принести літературні видання до бібліотеки, які будуть передані воїнам, пораненим та жителям регіонів, у яких зараз проходять бойові дії.


Читати – це модно! Це доводять рахівчани, які не тільки знають відповідь на запитання «Де знаходиться бібліотека?», а і є її активними користувачами.

Читаючі рахівчани – мудрі рахівчани!


Велика-бо користь буває чоловікові від науки книжної, бо книги вказують нам і навчають нас, як іти шляхом покаяння, і мудрість, і стриманність здобуваємо із слів книжних. Книги подібні рікам, що тамують спрагу цілого світу - це джерела мудрості. Книга - бездонна глибина, ми ними в печалі втішаємось, вони - узда для тіла і душі. Мудрість - велика.

(«Повість минулих літ»).







Це не остання акція у рамках Літніх читань – 2016, яку проводять сучасні бібліотекарі Рахівської книгозбірні, 
тож чекайте ще багато нових подій під відкритим небом!




  












  




Немає коментарів: