пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

Територія добра і милосердя: Ознайомлююче заняття для дітей з обмеженими можливостями

У відповідності до розпорядження голови Рахівської районної державної адміністрації Андріюка Д. Д. 3 жовтня Рахівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Рахівським районним реабілітаційним центром для інвалідів та дітей-інвалідів проведено заняття ознайомчого характеру з дітьми-інвалідами на тему : «Домашні тварини».
Метою заняття було забезпечити діткам хороший настрій, удосконалити навички сприймання нової інформації, розвивати дрібну моторику рук, просторову та творчу уяву.
З дітьми працювали фахівці Рахівського реабілітаційного центру для інвалідів та дітей-інвалідів: практичний психолог , Носа В. Ю. , провела знайомство діточок з спеціалістами і між собою за допомогою повітряних кульок; логопед, Шевчук О. П., провела з дітками пальчикову гімнастику « Ліхтарик» та «Зайчик» - для розвитку дрібної моторики рук; вчитель-реабілітолог, Костич К. Н., організувала гру «Яка це тваринка». Діти складали тварин з пазлів а потім називали їх. Після чого вивчила з дітками вірш про їх улюблену домашню тварину – про котика.
Закінчили заняття спільним малюнком сонечка долонями жовтими фарбами на ватмані. Після чого діткам було вручено подарунки.



















Немає коментарів: