пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

Повертайтесь живими

– так називався вечір-зустріч, який провели в Малобичківській бібліотеці-філіалі № 33 працівники культосвітніх закладів.
Розпочинаючи захід, бібліотекар філії № 33 Христина Полянчук підкреслила, що він присвячений подіям, які відбуваються в Україні. А директор селищного історико-краєзнавчого музею Ганна Лукеча наголосила, що на сході України вирішується доля і майбутнє країни, тому всі ми повинні бути вдячні тим, хто відстоює наше право бути гордою державою, хто захищає її територіальну цілісність. Вона також розповіла про бичківських добровольців, які наразі мобілізовані до Збройних сил України та знаходиться в зоні АТО. В їх числі – Мирослав Лембак, Роман Сойма, Микола Савчук, Віталій Герасим, Олександр Данилюк, Роман Буценко, Василь Кучеренко, Віталій Юранюк та інші.

Власними думками та хвилюваннями поділилася Ольга Тимчак – мати добровольця Мирослава Лембака.
Про волонтерську допомогу добровольцям АТО та підтримку воїнів членами товариства «Просвіта» йшлося у виступах заступника директора ЗОШ № 2 Лілії Ільчук і голови товариства Ірми Герлан, яка ще й зачитала власні віршовані рядки.
Світлана Андрусяк виконала пісні «Пливе кача» та «Повертайся живим», а поезії «Послання Росії», «Україна в вогні війни» та «Молитва за Україну» декламували: Христина Полянчук, Марина Шпиток та Ольга Куко.
На закінчення вечора всі присутні помолилися за учасників АТО і виконали гімн України.

Наталія Кузьмик,
завідувачка бібліотеки-філіалу № 33

За матеріалами "Зоря Рахівщини"

Немає коментарів: