середу, 14 жовтня 2015 р.

Виборчі стрітення. Промо першої зустрічі

В бібліотеці вже відбулись дві зустрічі з кандидатами на посаду міського голови. Першим у Виборчих стрітеннях взяв участь Бернар Ігор Іванович, який звернув нашу увагу на основні проблеми міста і ознайомив з власним баченням їх вирішення, так як працював колись начальником Рахівського ЖКГ та є депутатом міської ради, і знає ці проблеми не з чуток. Наступного дня ми познайомились з таким претендетом на крісло мера, як  Волічек Володимир Васильович. Кандидат бачить наше місто туристичним центром та пропагує програму розвитку міста "Європейський прорив", що побудована на реальних економічних розрахунках фахівців.  Незабаром з"явиться повна відео-версія всіх зустрічей, автором якої є Дячук Віталій. що став співорганізатором зустрічей та втілювачем нашої загальної ідеї.


_____________________
Наголошуємо: наш проект не є агітаційним, ми жодним чином не закликаємо голосувати за того чи іншого кандидата. Ми даємо змогу жителям міста почути кандидатів, відділити обіцянки від реальних планів та зробити обдуманий вибір.
Деталі та обговорення проекту:
https://www.facebook.com/groups/211380582385669/permalink/407539416103117/
Лайкайте, поширюйте, розповідайте друзям та приходьте на зустрічі. Коментуйте та давайте свої пропозиції - країна починається з вас!

Немає коментарів: