неділю, 25 жовтня 2015 р.

Допис стрітенський заключний

Сьогодні більшість із нас зробила свій вибір. Ми голосували за те, скільки кілометрів доріг у селах і містах стануть якіснішими, скільки буде відкрито дитячих садочків, за кількість громадських туалетів (і взагалі їх наявність!) та чистоту, з якою вивозять сміття, за впорядкування незаконних забудов і чимало іншого. І ми раді, що, можливо, допомогли комусь із вас визначитись.
Результат нашого проекту вийшов далеко за межі групи "Небайдужа Рахівщина" у Facebook. І хоч вживу на «стрітеннях» було не так вже й багато рахів’ян, віртуально на них побувало набагато більше.
Ми отримали багато хороших відгуків як у вигляді приватних повідомлень, так і при зустрічах в місті. Хоча спочатку і було: «не треба переливати з пустого в порожнє», та ми не «перелили», а трішки «процідили».
І не так важливо, хто за сьогоднішніми підрахунками займе посаду мера. Важливіше те, щоб він зумів отримати підтримку дійсно небайдужих жителів, виконати свої обіцянки та дати Рахову гідне майбутнє. Ваше ж завдання щоразу нагадувати йому про обіцяне і стати надійною опорою заради свого міста.
А на завершення, маленький звіт про пророблену роботу і результати‪#‎виборчі_стрітення‬.




Зі своїми ідеями і надалі можете звертатись до нас.

Організатори:
Віталій Дячук
Рахівська ЦРБ

Більше посилань:









Немає коментарів: