четвер, 20 грудня 2012 р.

Новини ПДГ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЦЕНТР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ : РЕСУРСИ


Шановні читачі!

Звертаємо Вашу увагу, що на оновленому сайті Верховної Ради України (http://iportal.rada.gov.ua/) Ви маєте можливість ознайомитись з сайтом  ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЦЕНТРУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ  (ІНФОЦЕНТР) та скористатись деякими ресурсами, розміщеними на веб-сторінці Інфоцентру.

Веб-сайт ІНФОЦЕНТРУ :  http://euinfocentre.rada.gov.ua/




ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЦЕНТР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ (ІНФОЦЕНТР)
 створений у червні 2011 року за ініціативи Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, в рамках проекту «Українсько-Європейського дорадчого центру з питань законодавства (UEPLAC) – Етап V», що фінансується ЄС та Програми сприяння парламенту України (ПСП ІІ) Програми розвитку законотворчої політики, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Мета діяльності Центру
Центр здійснює інформаційно-пошукову роботу для забезпечення діяльності Верховної Ради України, її органів, народних депутатів України, Апарату Верховної Ради України щодо права Європейського Союзу, інших аспектів його діяльності.


Ресурси, доступні для використання на сайті Інфоцентру

 Система управління інформацією з питань адаптації законодавства
 Право Європейського Союзу 
 Веб сайт Європейського Союзу 
 База даних міжнародних стандартів праці
 База даних законодавства з прав людини у сфері праці, соціального забезпечення (NATLEX) http://www.ilo.org/dyn/natlex/natlex_browse.home

Інші доступні ресурси

Пріоритетні напрямки в рамках Україна-ЄС






Немає коментарів: