середу, 20 лютого 2013 р.

Веб - камери з різних куточків світу, та за його межами...


1. Веб-камера встановлена ​​в приміщенні, де самка леопарда Дарла народила дитинчат. Співробітники зоопарку встановили інфрачервону веб-камеру, яка показує навіть у темряві. Тому за новонародженими можна спостерігати цілодобово.



2. Вулиця Abbey Road. Abbey Road є другою найвідомішою вулицею в Англії після будинку номер 10 по вулиці Даунінг-стріт (відомої як резиденція британського прем'єри). Ця вулиця назавжди залишиться пов'язана з "The Beatles", так що будь-який шанувальник групи напевно оцінить можливість подивитися, тому що група записала більшу частину своїх пісень саме тут.



3. Times Square. Хочете знати, що відбувається в цю хвилину на Таймс-сквер? Ось хороша можливість зробити це.



4. Американське космічне агентство (NASA) запустило відеотрансляцію з зовнішньої веб-камери Міжнародної космічної станції (МКС). Потокове відео буде переважно передаватися на Землю в той час, поки астронавти сплять - з 22 до 10 годин за московським часом. В інші години на сайті NASA буде вказуватися поточне положення МКС на земній орбіті і її траєкторія. Крім відеоряду в тих випадках, коли це можливо, в передачі будуть включені переговори між фахівцями із Землі, що займаються поточною місією, і астронавтами. Під час стиковки станції з іншими космічними апаратами і виходів астронавтів у відкритий космос також вестиметься аудіо-та відеотрансляція.



5. Веб-камера Нкорно Пан (Nkorho Pan) розташована в Південній Африці на кордоні з Національним парком Крюгера. На цій веб-камері ви можете спостерігати дику природу Африки. Формат мовлення: "живе" відео зі звуком.



6. Веб-камера показує вольєр індійського слона в зоопарку міста Амерсфорт (Норвегія). Це самка індійського слона, її звуть Сара. Сара готується до перших у своєму житті пологам. За допомогою цієї веб-камери можна спостерігати за родами і за вихованням дитинчати в прямому ефірі.


7. Веб-камера Mt. Fuji встановлена ​​в готелі "Scandinavia", місто Нумазу, префектура Шізуока, Японія. Фудзі (Fuji) - вулкан на японському острові Хонсю в 150 кілометрах на захід від Токіо. Має ідеальні конічні обриси і служить предметом культу японців. Висота гори - 3776 м. Вулкан слабо активний, останнє виверження було в 1707 році.



8. Веб-камера показує знаменитий геотермальний курорт "Блакитна лагуна" в Ісландії. Блакитна Лагуна - унікальний геотермальний спа курорт, який давно є одним з основних символів Ісландії і користується любов'ю і у місцевих жителів, і у іноземних туристів.



9. Ніагарський водоспад. Ви можете почути прекрасні звуки Ніагарського водоспаду, навіть якщо ви насправді на старому континенті. Хіба це не прекрасно?


10. Веб-камера показує вид на Исаакиевский собор в Санкт-Петербурзі. Формат мовлення: "живе" відео зі звуком.



11. Веб камера, Чехія. Welcome to Prague. Мовлення зі звуком. Картинку можна збільшити на весь екран.


12. Веб камера Японія. Панорама Токіо. Мовлення зі звуком. Картинку можна збільшити на весь екран.


13. Веб камера майдан Незалежності Київ - картинка з площі столиці України в реальному часі. Тут можна побачити і концерти на Майдані Незалежності, і подивитися на новорічну ялинку, і побачити тих, що купаються у фонтанах, а також підглянути, чим живе нічний Київ. Веб камера на площі Незалежності в Києві працює цілодобово, без вихідних.



14. Веб камера Ізраїль, Єрусалим, Стіна Плачу



Немає коментарів: