вівторок, 16 травня 2017 р.

Нехай вам, любі, доля усміхнеться

«Нехай вам, любі, доля усміхнеться» - такою була назва засідання клубу за інтересами «Поетичний розмай», яке було присвячене Дню Матері.  
Відбулося засідання клубу 15 травня в читальній залі Рахівської ЦРБ, на якому були присутні члени клубу, гості та користувачі бібліотеки. 

Відкрила засідання бібліотекар читальної зали Миланюк Марія, яка привітала присутніх з святом матері та розповіла про історію цього свята. Ведучі  Запорожано Кароліна та Поп’юк Сільвія з найкращих слів поваги, любові та подяки  сплели віночок привітань для матусь. Адже наше життя починається з матері – найріднішої, найближчої людини. Кожне її слово, мудрі поради і добрі діла – це книга життя, з якої ми вирушаємо в дорогу.


 Член клубу Савляк Любов продекламувала вірші в яких  було передано любов, турботливість, лагідність наших мам до своїх дітей. А також, присутні мали можливість послухати гумореску Івана Мельника «Зустрічали діти матір» та переглянути гуморестичне відео «Типова мама за комп’ютером». Гостей приємно вразило музичне привітання «Старі фотографії» Скрябіна у виконанні учасника заходу Веклюка Віталія – учня школи з с. Костилівська. 










Немає коментарів: