пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Знайомство з навчальним закладом: МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІКО-ГУМАНІТАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ АКАДЕМІКА СТЕПАНА ДЕМ'ЯНЧУКА

26 квітня на базі Інтернет-центру Рахівської центральної районної бібліотеки за сприяння Наталії Волошин - начальника відділу активної підтримки безробітних Рахівської районної філіії Закарпатського обласного центру зайнятості, відбулось знайомство з  умовами вступу та навчання в Міжнародному  економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука. 
Участьу заході взяли учасники команди Fun-Route (Міжрегіональний інноваційний проект із профорієнтації учнівської молоді "Профікемп") та молодь ЗОШ І-ІІІ ст. №3, а також вчителі навчального закладу.



У МЕГУ успішно функціонують 9 факультетів (економічний; факультет здоров’я, фізичної культури і спорту; історико-філологічний; кібернетики; журналістики; педагогічний; юридичний; природничо-географічний; європейська освіта) з широким вибором престижних спеціальностей, які забезпечують успішне працевлаштування.



Як розповідає ректор МЕГУ Анатолій Дем’янчук, - нам важливо, аби зв’язок між тими прекрасними роками, які провели наші учні в школі серед своїх рідних та близьких, і з роками студентства не був втраченим, а навпаки, щоб колишній старшокласник, потрапивши до нашого університету, з перших днів свого навчання був охоплений усім необхідним, що здатне позитивно впливати на його подальше становлення як особистості.

Саме відчуття єдиної, великої родини, котра неабияк дорожить своєю репутацією та понад усе цінує щирість стосунків між викладачем та студентом - те, що тут відразу потрапляє  в поле зору. А ще – неприхована  свобода. Саме в МЕГУ  навколо останньої обертається все: від організації навчального процесу, запровадження нових  міжнародних освітніх програм, до студентського дозвілля.

Потрапивши в стіни цього вишу,  дух вільних людей, котрі на своїй невеличкій ділянці роботи щодня наближають Україну до омріяної  Європи, присутній на кожному кроці, на кожному стенді та в очах кожного студента і викладача.

Завдяки такому підходу, Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука протягом багатьох років продовжує розвиватись на рівні з найпрестижнішими вищими навчальними закладами Східної Європи та світу. До складу університету входить вісім факультетів. А саме: економічний, здоров’я, фізичної  культури і спорту, історико-філологічний, кібернетики, журналістики, юридичний, природничо-географічний. Також Інститут педагогічної освіти.

Навчаючись, ви можете отримати вищу освіту, другу вищу освіту та диплом європейського зразка.

Окремо варто відзначити  факультет європейської освіти. Саме він найбільше підкреслює статус університету – міжнародний. Нині  МЕГУ  співпрацює з провідними вищими навчальними закладами Угорщини, Польщі, Бельгії, Словаччини, Білорусі, Німеччини, Чехії, Росії, Фінляндії, Іспанії. Студенти постійно слухають лекції провідних вчених європейських країн та США. В свою чергу, відомі вчені університету проводять заняття в зарубіжних вищих навчальних закладах.

Найбільш тісна і довготривала співпраця налагоджена з угорським Університетом Прикладних наук імені Яноша Кодолані, польськими ВНЗ. Саме у співпраці з поляками розпочато спільну польсько-українську програму навчання студентів. Її перевага у тому, що студент після закінчення навчання  отримає два дипломи – українського та європейського зразків. У реалізації даної програми беруть участь давні партнери МЕГУ - Краківська академія імені А.Ф.Моджевського, Великопольська соціально-економічна вища школа, Вища школа екології і туризму.

Сучасний студент – людина відповідальна та часто вже під час навчання зайнята на підприємстві. Саме таким створюють усі можливості для розвитку,  вдосконалюючи навчальні програми дистанційної форми.

Втім, не лише цим славиться студентське життя. Дозвілля – те, чому в МЕГУ приділяють неабияку увагу. Якщо ви креативні, впевнені в собі, мрієте досягти висот  не лише  в навчанні, а й в мистецтві — на вас чекають в Центрі естетичного виховання ЕГВСМ. Повірте, тут знайдуть застосування вашим талантам. Окрім того, в МЕГУ діє спортивно-оздоровчий комплекс імені Завадського, туристичний клуб, навчальні теле- та радіостудії. Студентська газета та ін.

Тому, якщо ви бажаєте незабутньо провести студентські роки, а під час навчання і після його закінчення вільно почуватись у життєвому морі, а головне - працювати у будь-якій цивілізованій країні світу, тоді вам до нас. Вільних людей для нової країни готують  в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука. Приєднуйтесь.

Адреса приймальної комісії:  м. Рівне, вул. акад. Степана Дем'янчука, 4. Перший корпус МЕГУ, кабінет 1102.Телефони: (0362) 23-72-02, факс (0362) 23-01-86, +38(050) 104-69-80 (цілодобово).






Немає коментарів: