середу, 7 квітня 2021 р.

ВУЛИЧНА АКЦІЯ „ЗУПИНИМО КОРОНАВІРУС РАЗОМ”

 

Сьогоднішня ситуація у світі спонукає нас задуматись і почати діяти. Від кожного з нас залежить перемога над вірусом COVID-19, від кожного з нас залежить життя людей.

Наше місто, як і все Закарпаття в числі регіонів, де найвищий червоний рівень епідемічної небезпеки поширення інфекції коронавірусу. Ситуація критична, лікарні переповнені. Терміново потрібно розірвати ланцюг інфікування. Червона зона є інструментом для того, аби ми приборкали цю хворобу, дотримувались карантинних правил.

У Рахові стартувала вакцинація проти коронавірусу. Вакцинуватися – означає жити. Щеплення проти коронавірусу вберігає від тяжкого перебігу хвороби. Чи буде успішною вакцинація проти COVID-19 – залежить безпосередньо від кожного з нас, від нашої свідомості і відповідальності.

У зв’язку з загрозливою ситуацією, що склалася внаслідок поширення світом епідемії коронавірусу COVID-19, уряд заборонив знаходитися в місцях загального користування без захисних масок та респіраторів, тому працівники методико-бібліографічного відділу Рахівської публічної бібліотеки приєдналася до міжнародної акції підтримки в часи пандемії COVID-19 «Вірус без корони - все буде добре». 

Головна мета акції – підтримка людей в умовах пандемії COVID-19 та донесення інформації про необхідність залишатися вдома заради зменшення ризику захворіти на коронавірусну інфекцію. Мешканцям міста було роздано захисні маски та пам’ятки для населення «Коронавірус: профілактика, інфікування і поширення», в якій є корисні контакти і посилання урядової гарячої лінії, контакт-центру МОЗ з питань COVID-19, гарячої лінії Центру Громадського Здоров’я України  та довідкової служби Національної Служби Здоров’я України.

 



Немає коментарів: