четвер, 16 травня 2013 р.

"Успіх до мене прийшов тому, що я вічний студент (Д.Гітомер)". Вернісаж професій



"Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх,
Ви повинні працювати.
Працювати багато, наполегливо, постійно -
це шлях до вдосконалення і максимального результату"
(Д.Паттерсон)


15 травня в районній бібліотеці відбувся культурно-просвітницький захід для майбутніх студентів по профорієнтації Вернісаж професій „Навчання – світлий шлях у майбутнє”.
Підготувала та відкрила вечір зав.відділом обслуговування Титор Ірина Петрівна. Гостями заходу були фахівці різних професій: начальник районного військового комісаріату підполковник Череміський Богдан Миколайович, оперуповноважений відділу кримінальної міліції Бобота Руслан Михайлович, лікар-терапевт районної лікарні Гудз Олеся Юріївна, завідувач музеєм екології і гір Карпатського біосферного заповідника Кальба Ігор Володимирович, вчитель фізкультури і спорту ЗОШ №2 Муржа Валентина Василівна, бібліотекар ЗОШ №2 Рішко Едіта Яківна, журналіст редакції „Зоря Рахівщини” Микуляк Іванна та спеціаліст районного центру зайнятості Олеся Британюк.

Присутні з цікавістю слухали розповіді про правильний вибір професії. Доповідачі на власних життєвих прикладах надали поради у визначанні своїх прихильностей при виборі професії та вплив цього вибору на майбутнє життя. Співробітниця центру зайнятості ознайомила всіх з вимогами ринку праці на сьогоднішній день, які професії є найбільш затребуваними.
Майбутніх спеціалістів ознайомили з найновішими професіями на ринку праці, а під кінець відбулась цікава вікторина „Світ професій”, також слухачі ознайомились з можливістю вибору професії за знаком Зодіака, так як кожен з них має свої особливі риси характеру, які впливають на схильність людини до виконання певних завдань.
Під час вечора постійно демонструвалась мультимедійна презентаціїя з описом різних професій.
„Будь-яка людина є творцем своєї долі” – під такою назвою була представлена книжково-ілюстративна виставка книг, періодичних видань та буклетів, які розробили працівники ЦРБ та РЦЗ.
Для всіх учасників був накритий солодкий стіл з печивом, фруктами, соком та кавою-чаєм.















Немає коментарів: