четвер, 12 лютого 2015 р.

Конкурс для журналістів: «Річка має об’єднувати»

Єврорегіон «Дністер» та Інститут Стабільності й Розвитку (Чехія) оголошують Міжнародний конкурс на краще висвітлення в ЗМІ роботи Єврорегіону «Дністер»: «Річка має об’єднувати».
Цілі Конкурсу: виявити та заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості про життя і діяльність Єврорегіону «Дністер»; зробити акцент на важливості та необхідності якісної журналістики для промоції і успішної діяльності Єврорегіону.
Конкурсні роботи подаються і оцінюються журі у двох номінаціях:
- за кращий матеріал (серію матеріалів), що допомагає формувати, зміцнювати регіональну приналежність та транскордонне співробітництво;
- за кращу подачу прикладів транскордонного співробітництва та ідей його подальшого розвитку.
Конкурсні роботи оцінює журі, визначаючи по одному переможцю в кожній номінації. Вибирається тільки перше місце. При цьому, оголошується список фіналістів з 5 кращих робіт в номінації. І всі 5 робіт отримують статус Фіналістів конкурсу. Але тільки одна – та, яка набрала найбільшу кількість балів за результатами оцінки журі, визнається Переможцем конкурсу. Її нагороджують спеціальним призом та дипломом переможця Конкурсу.

Організатори не ставили обмежень для учасників: запрошуються всі, хто професійно займається журналістикою - без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром і сферою журналістики, місцем проживання. Висування може бути самостійним, колективним і від імені третьої особи.
Один і той же журналіст, редакція або третя особа можуть подавати роботи одночасно в декількох номінаціях - обмежень по числу заявок на участь у Конкурсі немає. При цьому на кожну роботу, подану на Конкурс, необхідно оформляти окрему заявку. Жоден з видів висування не дає ніяких переваг перед іншими. Оформляючи заявку на конкурс, необхідно в ній вказати відомості про автора, його контактну інформацію, назву ЗМІ, дату публікації або ефіру, назву номінації.
Строки проведення Конкурсу: з 20 січня 2015 до 10 травня 2015 року. Заявки, подані після завершення терміну прийому матеріалів, до участі в Конкурсі не допускаються. Підсумки Конкурсу будуть підведені орієнтовно16 травня 2015 року.
Роботи слід надсилати на електронну адресу: dniester.media@gmail.com
Положення про Конкурс та форма подачі заявки розміщені на сайті: dniester.eu

Контакти

  • dniester.media@gmail.com
  •  +380936006609

За матеріалами сайту РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ГУРТ 

Немає коментарів: