пʼятницю, 22 травня 2015 р.

Браво, нова книга краєзнавча!

22 травня в м. Рахів, на площі біля районного будинку культури,  відбулась вулична акція «Браво, нова книга краєзнавча», метою якої була популяризація краєзнавчої книги, реклама бібліотеки та бібліотечних послуг.
Активну участь у організації та проведенні акції взяли члени клубу за інтересами «Гуцульщина», який діє при краєзнавчому секторі Рахівської центральної районної бібліотеки. 
До уваги рахівян було організовано виставку нових краєзнавчих надходжень, представлено книги з різних галузей знань: історії, природничих наук, туризму, мистецтва, культури, фольклору рідного краю. Зокрема, широко було висвітлено художню літературу відомих закарпатських авторів та нові актуальні  книги про Гуцульщину.

 Рахівяни взяли участь у експрес-опитуванні «Чи не хотіли б Ви  стати користувачем бібліотеки?», майже всі опитані відповіли – ТАК!   Жителі міста із захопленням переглядали книги, записувались до бібліотеки, брали їх додому. Також серед новоспечених користувачів та просто пересічних громадян бібліотекарі та члени клубу за інтересами, розповсюджували рекламні буклети, в яких міститься контактна інформація та перелік послуг, що надає бібліотека. 

Приємною несподіванкою цього дня стало знайомство з нашими колегами з Вінниці, з якими ми зробили фото на згадку =)… 
Завдяки акції наша бібліотека знайшла нових користувачів та їх увагу. 





























Немає коментарів: