четвер, 29 вересня 2016 р.

Бібліотек@– світ нових можливостей


Напередодні святкування  Всеукраїнського Дня бібліотек, 29 вересня  біля центральної районної бібліотеки відбувся флеш – моб 

«Я люблю свою бібліотеку!», 

приурочений Всеукраїнському Дню бібліотек, мета якого полягала у приверненні уваги до книги, бібліотеки та читання.
 Юні користувачі  разом  вигукували:  «Я люблю свою бібліотеку!» та  подарували бібліотеці книги, взявши участь у щорічній акції «Подаруй бібліотеці книгу».
Бібліотечних фахівців, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – Книгу, привітали вчителі Рахівської ЗОШ №3 № І-ІІІ ст. Козурак  Галина Петрівна та  Калинська Галина Володимирівна, які побажали творчості й натхнення,  щастя,  добробуту та любові від людей і читачів, мудрості у здійсненні планів та мрій, віри у власні сили.

Бібліограф ЦРБ Яворенко М.В. запросила всіх на День бібліографії: «Бібліографія – орієнтир в інформації»,
де виступила з консультацією «Юному користувачу про бібліографію», ознайомила з панорамою  бібліографічних  видань «Ваші помічники у виборі документів», організувала  майстер – клас  «Бібліотеці з любов’ю», на якому підлітки виготовляли  вітальні листівки  з побажаннями у вигляді книжки та сердечок, які потім подарували бібліотечним працівникам. Цікаво проходив дублер – шоу «Відчуй себе бібліографом», де юні користувачі пробували себе в ролі бібліографа та дізналися про деякі фахові секрети на бібліографічній вікторині «Знавці бібліографії».
Бесіда – огляд біля книжкової виставки «Бібліотека і суспільство: нові часи, нові вимоги» -  провела  бібліотекар Юришинець Наталія (Інтренет – центр ЦРБ).
До 150 річчя від дня народження М.С. Грушевського проходила  історична година  «Історична спадщина М. Грушевського», яку підготувала бібліотекар відділу обслуговування Котлан М. Галина Петрівна Козурак провела історико-біографічний огляд діяльності  українського історика, громадського та політичного діяча. Голови Центральної Ради Української Народної Республіки Михайла Сергійовича Грушевського.
Всіх присутніх частували солодощами та дарували їм інформаційні буклети різноманітної тематики.

Бібліограф Яворенко М.




















Немає коментарів: