середу, 6 червня 2018 р.

Мить упіймана на фото


30 травня у Рахівській центральній районній бібліотеці проведено засідання літературно-мистецького клубу за інтересами «Поетичний розмай».
Засідання розпочалось у читальній залі бібліотеки з літературної подорожі.  Всі бажаючі могли переглянути книги відомих європейських письменників та поетів Німеччини, Англії, Франції, Іспанії та Австрії.



Продовження зустрічі стало несподіванкою для самих членів клубу. тому що засідання перенеслось в арт-кафе «Franko'3 / coffee & gallery». Саме там тепер проходить експозиція робіт молодого художника з Закарпаття Петра Керечанина  «Криве / не рівне / чорне / біле /». Цікавою була розповідь директора арт-кафе Олександра Мартина, який представив саму експозицію і кожну картину окремо,  та розповів про різні техніки та матеріали, використані художником для відображення своїх фантазій та бачень природи.

Неочікуваним подарунком юним учасницям клубу від Олександра, стала безкоштовна фотосесія професійного фотографа Володимира Волощука.

Дівчата мали можливість зробити фото як для власного портфоліо, так і для фото-альбому бібліотеки, адже використовували для цього улюблені книги, які обрали для читання у книгозбірні.

Учасниці клубу самі багато читають, декламують вірші та пропагують читання серед однолітків. Адже як сказав відомий педагог, публіцист, письменник Василь Сухомлинський

«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною.»


Спасибі Олександру за запрошення та проведену цікаву екскурсію до арт-галереї та сподіваємось, що знайомство учасників клубу з сучасним мистецтвом буде проводитись і надалі.




























Немає коментарів: