понеділок, 7 грудня 2020 р.

Віртуальна виставка «Методисти творили»

  

Душа тисячоліть шукає себе в слові: методико-бібліографічні матеріали до 90-річчя від дня народження Ліни Костенко / матеріали підготувала Г.Зварич,комп’ютерна верстка Г.Зварич, коректор Є.Дідик,відповідальна за випуск Г.Приймак. – Рахів, 2020. – с. 48

У методико-бібліографічних матеріалах висвітлюється життєвий і творчий шлях Лі́ни Васи́лівни Косте́нко — української письменниці, поетеси-шістдесятниці. Лауреатка Шевченківської премії, Премії Антоновичів.

Розраховано на бібліотечних працівників та користувачів, які цікавляться життям і творчістю письменниці, поетеси.

У методико-бібліографічних матеріалах вміщено сценарій  літературного знайомства «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох!».

 


Коронавірус: профілактика, інфікування і поширення: брошура / матеріали підготувала Г.Зварич,комп’ютерна верстка Г.Зварич, коректор Є.Дідик,відповідальна за випуск Г.Приймак. – Рахів, 2020. – с. 26

В брошурі  висвітлені відповіді на найпопулярніші питання щодо коронавірусу.

Також вміщено рекомендації щодо профілактики захворювання на COVID-19 та як захистити себе від вірусу COVID-19

 




Бібліотеки Рахівської центральної бібліотечної системи на сторінках преси: бібліографічний покажчик ; випуск 3 / матеріали підготувала Г.Зварич ; уклад. ; Г.Зварич ; коректор Є.Дідик ; відповідальна за випуск Г.Приймак. – Рахів, 2020. – с.

До покажчика увійшли матеріали про роботу бібліотек Рахівської ЦБС, які були надруковані на сторінках періодичних видань протягом 2017-2020 рр.

Описи мають суцільну нумерацію

Цільове призначення покажчика – інформація про матеріали, які відображають життя бібліотек Рахівської ЦБС, з метою використання її у культурно-освітній роботі.

Покажчик розрахований на бібліотечних працівників, студентів навчальних закладів культури та всіх, хто цікавиться роботою бібліотек Рахівщини.

 


Історія бібліотек Рахівщини / уклад., Є.Дідик; відпов. за випуск Г.Приймак. – Рахів, 2020.- 39 с.

У виданні зібрано історії створення бібліотек Рахівщини та виникнення бібліотечної справи в районі. Матеріали зібрано бібліотекарями, які в даний час працюють в філіях тих, чи інших бібліотек.

Видання містить історичні фотоматеріали тих подій.

Розраховано на людей, які цікавляться розвитком культури та бібліотечної справи в районі.




Календар знаменних і пам’ятних дат на 2021 рік / матеріали підготувала Є.Дідик; уклад. Є.Дідик; відповідальна за випуск Г. Приймак. – Рахів, 2020. – 16 с.

Календар є орієнтиром для бібліотекарів Рахівської ЦБС у перебігу подій, ювілеїв та пам’ятних дат у 2021 році

Рекомендовано для використання при складанні планів роботи у 2021 р.





 

«Бібліотечна реклама»: методичні матеріали / відділ культури Рахівської райдержадміністрації; Рахівська центральна районна бібліотека. – Рахів, 2020. – 19 с.

 У виданні пропонується познайомитися із завданнями, функціями та засобами бібліотечної реклами та рекламною діяльністю бібліотек Рахівщини.

 Рекомендовано для бібліотечних працівників.

 

 

 

 Методистами були видані буклети «Про рідний край у книги запитай» та «10 фактів на користь читання». Головне призначення буклетів - показ книги або інших документів, за допомогою фотографій при мінімумі тексту. Буклети виконують функцію реклами книг, які надійшли до бібліотек Рахівської ЦБС, інформуючи гостей про ресурси бібліотеки.

 









Також була видана пам’ятка для населення «Карантин послаблено – правила безпеки щодо COVID – 19 залишаються», в якій вміщено як захистити себе від вірусу COVID-19.  Вміщені рекомендації, яких потрібно  завжди дотримуватись  та заходи профілактики коронавірусу.

 

 

Щоквартально методистами видається внутрішньосистемна газета «БібліоЖиття Рахівщини», в якій висвітлюється робота бібліотек Рахівської ЦБС.
















Немає коментарів: