вівторок, 3 серпня 2021 р.

Акція «Читаюча людина – успішна людина!»

 

В Україні впевненою ходою іде літо - пора сонця, тепла і відпочинку. Але українським сучасним бібліотекарям це лише на руку! Адже для бібліотеки літо - це період  цікавих акцій, розваг просто неба, читання і моря позитивних емоцій.


Читати не тільки модно, а й круто!

Читаюча людина завжди на крок попереду від нечитаючої! І це довели  рахів`яни, долучившись до вуличної акції «Читаюча людина  - успішна людина!».

На галявині був організований книжковий пікнік, де кожен бажаючий міг почитати книги та переглянути газети і  журнали. Також продовжує набирати обертів розпочатий минулого року Буккросинг . На стенді «Навіщо читати книги?» всі бажаючі могли віднайти для себе переваги читання, а також висловити свою думку з цього приводу. 

По завершенню заходу, працівники бібліотеки запросили всіх охочих до бібліотеки, познайомили з новими надходженнями і побажали всім гарного літа з цікавими книгами.

На  згадку про вуличну акцію учасники отримали книжкові закладки.

Колектив бібліотеки переконаний, -  що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного; читання даруватиме радість, успіх,  приємні миті та наснагу до пізнання нового.























Немає коментарів: