вівторок, 12 січня 2021 р.

Обласний літературний конкурсу есе «Я піду за тим світлом ясним…».

 

Шановні користувачі Рахівської ЦРБ!

 25 лютого 2021 року виповнюється 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з центральних постатей національної культури. Літературна спадщина Лесі Українки – органічна і невіддільна складова частина української літератури й культури.

До відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки оголошується проведення обласного літературного конкурсу есе «Я піду за тим світлом ясним…».

Організаторами Конкурсу є: Комунальний заклад «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Закарпатської обласної ради, Закарпатська обласна організація Національної спілки письменників України.

Конкурс проводиться з грудня 2020 року по лютий 2021 року в один тур. У Конкурсі можуть брати участь усі охочі читачі-учні 14-18 років, користувачі бібліотек Закарпатської області.

 Умови Конкурсу:

На Конкурс приймаються індивідуальні роботи українською мовою.

Есе виконується в електронному форматі, обсяг не більше трьох аркушів формату А4, шрифт – Times New Roman, 14 кеглем, 1,5 міжрядковий інтервал, без ілюстрацій. Додатковим оформленням є титульна сторінка (зразок, додаток 1 - дивись нижче).

Учасники-автори зазначають свої дані (ПІП, вік, домашню адресу, контактний телефон) на титульній сторінці конкурсної роботи.

Творчі роботи надсилаються в електронному вигляді до 15 лютого 2021 року на електронну адресу обласної бібліотеки для дітей та юнацтва mail@zodub.uz.ua.

Запрошуємо долучитися до Конкурсу, проявити свій інтерес і таланти, розвинути самостійність та оригінальність у творчій діяльності.

 


Немає коментарів: