неділю, 11 грудня 2022 р.

Всеукраїнський тиждень права

 

«Цінність держави визначається цінністю її громадян»

Джон Мілль Стюарт

Добробут нашої країни багато в чому залежить від рівня духовності, культури та освіченості громадян. Вступаючи в доросле життя, молодь повинна бути озброєна правовими знаннями, щоб орієнтуватися у своїх правах та обов`язках, бути відповідальною за свої вчинки.

Бібліотекарі взяли активну участь в Всеукраїнському тижні права, який проходив з 5 по 11 грудня під назвою «На паралельних дорогах прав і обов`язків».

Одним із заходів тижня була година – застереження «Підліток у світі законів», яку проведено спільно з вчителем ЗЗСО Юстиною Семенюк та начальником Центру по правовій безоплатній допомозі РВА Василем Савуляком для старшокласників цієї школи. Присутні переглянули презентацію «Права для тебе» та ознайомилися з виставкою літератури «Права людини понад усе».

 Дізнатися про «Права людини», «Що таке безоплатна правова допомога», «З якими питаннями можна звертатися до центрів безоплатної правової допомоги», «Корисну інформацію з правових питань» змогли наші користувачі з відеоролика.

Протягом тижня присутні змогли переглядати книжкову виставку в бібліотеці  «Про право цікаво».

 Всі бажаючі мають змогу  переглянути онлайн – вікторину «Правовий ключик» та дізнатися про право і закон з цитат відомих мислителів і філософів. Дякуємо всім, хто з нами разом та долучився до нашого тижня права.

 

 

Начало формы

 

Немає коментарів: