четвер, 16 травня 2019 р.

Свято «Мама - найкраще слово в світі»


У другу неділю травня світова спільнота традиційно відзначає День матері.

День матері – величне свято, коли можна ще раз нагадати найдорожчій людині про те, що ви її любите, поважаєте і цінуєте. У цей день дітки дарують листівки і вироби зроблені своїми руками, присвячують мамам вірші, співають пісні, приймають участь у святах присвячених до Дня матері.

Цікавим та незабутнім було свято до Дня матері, яке 16 травня 2019 року в Інтернет-центрі Рахівської центральної районної бібліотеки підготували та провели вихованці та фахівці Рахівського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, а також солістка вокальної студії «Гармонія» РБДЮТ Кудрич Віталія під керівництвом Беркели О.В.

Несподіванкою для гостей свята стало музичне привітання у виконанні вихованки Реаблілтаційного центру Білінкевич Юлії піснею для мами «Мамо, я люблю тебе», яка також зворушливо розповіла «Молитву за маму».


Працівники центру також приєднуються до хороших та добрих слів наших вихованців своїм найдорожчим матусям. Щастя Вам, сили, здоров'я і завжди хорошого настрою!!!

Свято пройшло цікаво і незвично, а найкращим подарунком для фахівців Центру стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки.









Немає коментарів: