вівторок, 20 лютого 2018 р.

Урок пам’яті «Герої не вмирають просто йдуть у небо»


ГЕРОЇ  НЕ ВМИРАЮТЬ!
Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. 

Знову від нас пішли найкращі. Ті, для кого "справедивість", "гідність", "свобода", "Україна" були не просто словами, а сенсом їх життя


Такими словами 20 лютого в актовому залі  ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Никоряк Надія Іванівна розпочала урок пам’яті «Герої не вмирають просто йдуть у небо», на якому були присутні учні, вчителі Дорунда Олена Василівна, Горбач Оксана Іванівна та користувачі бібліотеки. 
Гасне світло. І зі сцени лунають чуттєві рядки віршів «Лист до матері», «Майдан ридав», «Українська революція», які читали Особа Софія, Кальба Анжеліка та Шумнєгра Анастасія. Після цих слів залу оповила тиша. Тиша, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота. Тиша, що стала символічною хвилиною мовчання за подвиг героїв Небесної сотні. 


На заході присутні переглянули відео «Майдан. Україна», «Небесна сотня поіменно», згадавши події, які відбулися на майдані. Тяжкий шлях уже позаду, але емоції й спогади завжди житимуть у наших серцях. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Такими заключними словами виступила бібліотекар відділу обслуговування Котлан Марія Іванівна.

Всі хто відвідав урок пам’яті,  запалили свічки, з яких виклали напис НЕБЕСНА СОТНЯ. В кінці заходу прозвучав гімн України.

СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!






Немає коментарів: