пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Підсумкова нарада працівників культури району

 16 лютого, у великій залі районної державної адміністрації, відбулась підсумкова нарада працівників культури району, на якій були підведені  підсумки творчої та фінансово-господарської діяльності культосвітніх установ району за 2017 рік та намічені планові завдання на 2018 рік.
В підсумковій нараді взяли участь: заступник голови районної державної адміністрації Ігнатюк Дмитро Миколайович; заступник голови районної ради Копич Іван Іванович; начальник відділу культури Рахівської РДА Шепета Володимир Леонідович; голова профспілкової організації працівників культури району Ворохта Галина Михайлівна; директори підвідомчих установ та працівники культури району.
З доповіддю про роботу за звітний період 2017 року виступив начальник відділу культури Рахівської райдержадміністрації  Володимир Шепета, який підвів підсумки роботи галузі, означив позитивні здобутки та проблемні питання, розповів про фінансування галузі в 2017 році, та в кінці подякував за плідну роботу.

На нараді також виступили: заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Ігнатюк,  заступник голови районної ради Іван Копич, директор Великобичківської музичної школи Василь Попович,  директор РБК Іван Мисинчук та голова профспілкової організації працівників культури району Галина Ворохта.

Презентувала результати роботи бібліотечної системи Рахівщини директор Рахівської ЦБС Приймак Галина Василівна. яка окреслила основні здобутки бібліотек району в 2017 році та проблемні питання, серед яких нестача фінансування для придбання нових книг, особливо дитячого спрямування.

Заступник голови районної державної адміністрації Ігнатюк Дмитро Миколайович, зосередив увагу на новітній послузі "БібліоНяня", започатковану завідувачкою бібліотекою-філіалом с. Верхнє Водяне Варгою Ганною Іванівною, про яку вона охоче розповіла присутнім.

Слід зазначити, що вся інформація стосовно роботи бібліотек, знаходить своє відображення на 11-ти блогах бібліотек району та щоквартальному виданні "БібліоЖиття Рахівщини", редактором якого є Зварич Ганна - методист методико-бібліографічного відділу Рахівської центральної районної бібліотеки.






























Немає коментарів: