понеділок, 15 лютого 2016 р.

Святкуй разом з бібліотекою День закоханих !



В сучасній бібліотеці можна отримати не тільки цікаву книгу або необхідну інформацію, а також тут вас очікують приємні несподіванки, сюрпризи, можна спілкуватися з однолітками, та врешті решт, зробити власними руками подарунки, щоб висловити ними свої почуття.
Адже набагато приємніше отримати «валентинку» зроблену власними руками, бо ця листівка буде креативною, індивідуальною і нестиме справжні почуття.
Напередодні Дня всіх закоханих відбулося засідання клубу молодіжного спілкування «Діалог», який діє при бібліотеці. Керівник клубу Діанка Бронтерюк провела разом з учасниками клубу майстер - клас з виготовлення най різноманітних валентинок.
Кожен хто завітав на засідання зміг виготовити власними руками валентинку і адресувати на свято всіх закоханих предмету своїх симпатій. 

А 14 лютого, завітавши в бібліотеку приємно вразити своїх друзів, а можливо і самому отримати сюрприз.
На засіданні також було озвучено, як саме і коли з’явилися перші валентинки, декламувалися вірші про найромантичніше, найпрекрасніше почуття на землі. Також було організовано тематичну поличку на якій представлено збірки  відомих поетів – ліриків.




















Немає коментарів: