пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Літературний вечір «Многоголосся її таланту»


        Творчість кожного митця невіддільна від часу, на який вона припадає. У ній так чи інакше залишить свій відбиток історія, суспільні, політичні чи громадські чинники, ну і звісно, особисті переживання. Кохання, щастя, любов чи біль, смуток, обо’язково залишиться у творчості людини.
        Перечитуючи вірші видатної української поетеси Лесі Українки, невільно починаєш вникати у чарівний світ творчості, відчуваючи всі переживання і кожен дотик кохання чи розчарування у житті цієї,на вигляд слабкої, але в душі безмежно сильної жінки.
      25 лютого відзначається 145 років від дня народження видатної української поетеси, драматурга, громадської діячки Лесі Українки.
       З нагоди цієї дати працівники Рахівської центральної районної бібліотеки для дорослих Мартиш Олеся-Олександра спільно  учнями ЗОШ І-ІІІ ст. №3  та вчителем-філологом Калинською Галиною Володимирівною провели літературний вечір «Многоголосся її таланту» -до 145-річчя від дня народження Лесі Українки, де ведучі Шушман Марія та Попович Іванна розповіли про життєвий і творчий шлях Лесі Українки та провели вікторину.Учасники клубу за інтересами «Поетичний розмай» продекламували вірші поетеси.
                                           

                     


Немає коментарів: