середу, 6 грудня 2023 р.

Подяка за дарунки

Колектив Рахівської публічної бібліотеки висловлює вдячність користувачам бібліотеки та мешканцям нашого міста за подаровані книги, які поповнили книжковий фонд бібліотеки на 154 примірники. Ми впевнені, що книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними. Серед книжкових подарунків видання різних жанрів: художня література, краєзнавча, історична та книги медичного спрямування.

Ми вдячні нашим дарувальникам:

-         - авторам книг: Андрію Ребрику, Федору Гамору, Марії Кокіш-Гриник, Мирославу Дочинцю, Василю Шмигу;

-         - користувачам бібліотеки: Богдані Рогожан, Михалу Рекрутяку, Наталії Ретізник, Наталії Данча, Василю Дряшкабі, Галині Ворохті;

-         - від Карпатського Біосферного заповідника протягом року систематично надходить журнал «Зелені Карпати»;

-         - заслужений журналіст України Олександр Масляник щороку надсилає бібліотеці нові видання журналу «Ѓражда», головним редактором якого він є. А також, пан Олександр підписав для бібліотеки на цілий рік періодичне видання «Українська літературна газета»;

-         - депутат Рахівської міської ради Микола Попенко підписав для бібліотеки на цілий рік періодичне видання «Експрес Закарпаття».


У домашній бібліотеці кожного з нас є чудові, нові, але вже прочитані книги. Подаруйте їх бібліотеці. Ваш дар займе гідне місце у фонді нашої бібліотеки і буде цікавий нашим численним читачам. Книга - найкращий подарунок, а коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок!


Всім бажаємо міцного здоров’я, миру, добробуту і затишку у ваших родинах!


Дорогі наші читачі! Дякуємо всім, хто небайдужий до нашої бібліотеки! Приходьте до нас та приводьте своїх друзів і близьких!

Приходь! Обирай! Читай!

Немає коментарів: